Brazilian wax – vil du være modell?

Date

Nytt tilbud hos Face & Body – Brazilian wax!

Carina fra Hvil Vingene Dagspa kommer for å kurse oss denne dagen. Carina har 15 års erfaring innen feltet, og er kjent for å være effektiv og nøye i sin voksbehandling- du er inne i rommet i 10 til 20 minutter. Vi bruker en voks som er for sensitiv hud og du får nøye forklart hva som skal skje og hvordan du skal hjelpe til å stramme huden for mindre ubehag. Du trenger ikke ha med deg noe til behandlingen. Du får intim servietter som du kan bruke i forkant av behandlingen og anti-bac for hendene dine. Du vil også få god informasjon om hva du bør bruke og hvordan etter behandlingen
Vi trenger modeller fredag 18.januar. Denne dagen får du behandlingen til halv pris 300 kr (ord.pris 600,-)

Dette er hårfjerning med voks i intimområdet. Du velger selv hvor mye som skal taes bort- alt over, under og bak- eller noen velger å ha igjen en stripe eller trekant på toppen.
Hårene bør være ca 1 cm før første voks da vi får med mest mulig hår. (det er gjerne forskjellig vekstfase på hårene) Du må gjenta behandlingen ca hver 4 uke i starten, men etterhvert kan man være hårløs i ca 5 uker før det begynner å vokse ut igjen. Og det er ikke så vondt som du tror! Den første gangen er følelsen ukjent for deg og man spenner seg mer enn ellers- dette går mye bedre neste gang.

Ta kontakt for å sette deg opp som modell; tlf 4510 5050.

 

Flere
innlegg