expert

Litt om oss

Face & Body ble etablert i 2009. I 2012 åpnet vi dørene til salongen på Kolbotn – det grønne huset i sentrum. 
I 2018 kunne vi endelig åpne dørene til våre splitter nye lokaler – på akkurat samme sted som det grønne huset lå. Velkommen inn til oss i våre nye og fine lokaler. 

Her hos oss er det deg som kunde som står i fokus. Vi er opptatt av å skreddersy alle behandlinger etter ditt behov, og ønsker.
Mai 2019 utvidet vi tilbudet vårt med frisør, Helle har over 32 års erfaring i faget, og tilbyr et bredt utvalg av behandlinger. 

Vi har tilsammen 50 års erfaring i vårt fag samlet under et tak – og det er vi stolte av! 

Ansatte:

Katrine Gravermoen 

Jeg er utdannet hjelpepleier, hud-og kroppsterapeut, negltekniker, makeup artist samt vippetekniker. Har jobbet i helsevesenet, ulike spa, hudpleieklinikker, parfymeri og som kursholder. Som kursholder underviste jeg i Dermalogica sine produkter for fremtidige hudterapeuter. Jeg er veldig glad i jobben min, og elsker det jeg gjør. Jeg liker godt å jobbe med hudpleie. Det å bli utfordret, behandle og finne den beste løsningen til din hud gjør jobben ekstra fin! Blir ikke fornærmet om noen kaller meg hudnerd – det tar jeg som et kompliment. 

Helle C. Johansen

Jeg jobber som frisør hos Face & Body. Har gått i lære i Bærum og var der i 8 år til jeg startet min egen salong i Bygdøy Alle. Der ble jeg i 24 år, og nå er jeg så heldig å jobbe her. Jeg liker jobben min fordi den er utfordrende og spennende. Det er gøy å utvikle nye aktuelle frisyrer for hverdags og fest, klipp og fargebehandlinger er nok de behandlingene jeg synes er mest gøy å jobbe med.

Maia Gaarder 

Jeg heter Maia og er født og oppvokst i Oppegård, et sted jeg er veldig glad i.
Jeg jobber i resepsjonen på Face & Body og skal etter hvert begynne med små-behandlinger i salongen. 
Har alltid vært veldig interessert i hudpleie og hvordan ulike hudtyper kan behandles ved hjelp av gode produkter. Derfor er det så stas å kunne hjelpe kunder med sine mål for huden sin. Å jobbe i resepsjonen er superstas, fordi jeg kan hjelpe de flotte kollegene mine, samt alle de fine kundene våre med organisering av timer og behandlinger. Føler meg heldig som får ta imot kundene våre i resepsjonen og vite de skal bli godt tatt vare på av alle oss som jobber i Face & Body.

Iselin Bjerke Nilsen

Jeg er utdannet hudterapeut, fotpleier og negletekniker. Jeg gjør også voksing og vippeløft. Jeg har tidligere jobbet i forskjellige salonger både i Oslo og i Trondheim. Jeg er veldig glad i å gjøre  alle type behandlinger, men aller mest negler og fotpleie. Begynner hos Face & Body november 2020.