LES DETTE FØR DIN TIME HOS OSS! VIKTIG INFO TIL ALLE KUNDER – SMITTEVERNSTILTAK HOS FACE & BODY

Date

TRYGG SALONG!


1. Kom bare hvis du er frisk. Hvis du føler deg dårlig, har feber eller luftveissymptomer skal du ikke komme til klinikken! Dersom du har vært på utenlandsreise (både røde- og grønne land) ber vi deg vente med time til tidligst 10 dager etter hjemkomst. Dette gjelder også om du er i karantene eller isolasjon. Du blir bedt opp å fylle ut et egenerklæringsskjema som bekrefter at du er frisk, og ikke har noen symptomer. Avbestill timen din snarest på www.face-body.no eller ta kontakt på SMS 45105050. Avbestillingsfristen på 24 timer gjelder!


2. Vis hensyn og hold god avstand til andre kunder. Minimum 1 meter.

3. Alle kunder skal vaske hender eller bruke hånddesinfeksjon ved ankomst. Bruk også hånddesinfeksjon i det du forlater klinikken.

4. Unngå kontant betaling. Betal med vipps eller kort.

5. Ingen håndhilsning eller klemmer mellom behandler og klient.

6. Unngå å ta deg i ansiktet eller munnen under besøket.

7. Ikke ta på salgsprodukter i klinikken. Få hjelp av din terapeut.

8. Mobiltelefon er en mulig smittekilde. Denne skal ligge i vesken/lommen mens du er hos oss. Kundetoalett er stengt i denne perioden.

9. Kom til avtalt tid. Unngå unødvendig tid i venterommet. Kom alene, med mindre noe annet er avtalt med terapeuten din.

10. Ingen servering av drikke i klinikken.

11. Så lenge vår virksomhet er pålagt å innføre smittevernstiltak utover det normale, ser vi oss nødt til å ta et hygienetillegg på 50,- knyttet til behandlingen/kunden.

12. Booking av timer gjøres på telefon/SMS eller via online booking.
Kjøp gjerne gavekort elektronisk, de får du kjøpt på www.face-body.no

13. Skal du bare kjøpe produkter? Om du vet hva du skal ha: send SMS til 45105050, eller benytt deg av vår nettbutikk. Produktene kan da pakkes klart til deg på forhånd, eller kan sendes til deg.


Ved eventuell smitteoppsporing skal Face & Body dele med kommunelegen kontaktinformasjon om kunder to uker tilbake i tid. Dersom en kunde eller ansatt blir diagnostisert med covid-19 etter kontakt med virksomheten, har kommunelegen ansvar for oppfølging og tiltak. 

Klinikken blir rengjort etter Folkehelseinstituttets anbefalinger.
Face & Body følger FHI’s retningslinjer angående en-til-en-kontakt, smittevern og verneutstyr.

Oppdatert 28.07.20

Flere
innlegg